Hoe werkt dit blog

Via dit blog verkoop ik mijn zelfgemaakte projecten. Ik verkoop ze omdat anders de voorraad wel heel erg veel wordt en ik toch elke keer weer nieuwe items maak. Van verschillende projecten heb ik ook tutorials gemaakt, ook die zijn te koop via dit blog. Alle prijzen staan vermeld onder de foto van het desbetreffende artikel. Heeft u ergens interesse in maak dan gebruik van de knop " contact" hier boven dit bericht te vinden. Is er deze keer niets voor u bij, kom dan gerust een andere keer terug voor een bezoek, want er komen steeds nieuwe artikelen bij

maandag, juli 16, 2012

ABC Primer Boek (VERKOCHT)

Een prachtig boek, helemaal met de hand gemaakt. Er is heel veel plaats voor foto's en memorabilia. Om de binnenkant van het boek te bekijken en het filmpje wat ik van het boek heb gemaakt  kijk dan HIER, Het boek kan heel goed gebruikt worden om er de schoolfoto's van uw (klein) kinderen in te bewaren. Ook voor de kinderen is het dan een prachtig herinneringsboek voor later.


1 opmerking:

  1. Wat een mooie tutorials staan hier op je blog Petra. Ik heb je bij mijn favorieten gezet. Leuk om a.s. Zomer iets te maken.
    Dankjewel,
    Groetjes Annie

    BeantwoordenVerwijderen